Medisch Pedicure Antje Stienstra

Gecertificeerd Medisch pedicure voetverzorging risico voeten

De voeten van ouderen, diabetici en reuma patiënten kunnen extra kwetsbaar zijn. Een risicovoet is een voet met een verhoogd risico op complicaties. Verwaarlozing,, diabetes, reuma en ouderdom kunnen hiervan de oorzaak zijn. Daardoor verschilt de behandeling ook van een standaardbehandeling.

Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en antidruk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet en nagel problemen.

Medisch Pedicure Antje Stienstra is gecertificeerd voor het behandelen van risicovoeten, staat ingeschreven bij ket KRP (kwaliteits register pedicures), branche organisatie Provoet en is aangesloten bij de Geschillencommissie.

Geregistreerde medisch pedicures voldoen aan de onderstaande kwaliteitsnormen:

  1. Het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo-eisen en milieu
  2. Het naleven van de door de branche ontwikkelde evidence based Richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen
  3. Het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.

Doorverwijzing

Bij specifieke voet problemen wordt u doorverwezen naar andere disciplines zoals uw huisarts of de podotherapeut. Medisch Pedicure Grootegast werkt samen met:

  • Procert
  • Provoet
  • GHC (Groninger Huisartsen Coöperatie)
  • Uw Huisarts
  • Podotherapie Drachten